این رژیم موجب کاهش شدید مصرف کربوهیدرات شده و بدن را مجبور می کند که چربی ها را جایگزینی مناسب برای آنها قلمداد کند که در نتیجه این فرآیند حالت متابولیکی به نام کتوز در بدن ایجاد خواهد شد.

این حالت توانایی بدن برای چربی سوزی و همچنین تامین انرژی را به طور چشمگیری افزایش می دهد، که چربی را در کبد به کتون تبدیل کرده و در نهایت قند خون و همچنین سطح انسولین را کاهش می دهد. هر چقدر کتون‌ها افزایش پیدا کند فواید بیشتری برای سلامتی بدن عاید شما خواهد شد.

انواع مختلف رژیم کتو


باید در جریان باشید که رژیم کتو انواع مختلفی دارد که هر کدام از رژیم غذایی خاص خود پیروی می کنند. این نوع رژیم شامل گزینه‌های زیر می‌شود. ‌

  • رژیم کتو استاندارد

این رژیم از مقدار کمی کربوهیدرات، مقدار متوسطی پروتئین و همچنین مقدار زیادی از چربی‌ها تشکیل شده است. این رژیم شرایطی را برای شما فراهم می آورد تا به طور معمول 75% چربی، 20% پروتئین و 5% کربوهیدرات دریافت نمائید.

  • رژیم کتو دوره‌ای

در هر دوره ای که شما تصمیم به پیروی از این رژیم میگیرید، دوره‌های مختلفی با کربوهیدرات وجود دارد، که در هر دوره شاهد دریافت کربوهیدرات‌های متفاوت می باشیم.

  • رژیم کتو هدفمند

این رژیم شرایطی را فراهم می آورد تا در نزدیکی تمرینات ورزشی خود کربوهیدرات بیشتری را دریافت نمائید.

  • رژیم کتو با پروتئین بالا

این رژیم شباهت بسیار زیادی به رژیم استاندارد دارد به صورتیکه تنها تفاوتی که میان آنها میتوان قائل شد به دریافت پروتئین آنها می باشد. رژیم کتو با پروتئین بالا محتوای 60% چربی، 35% پروتئین و 5% کربوهیدرات را تشکیل می دهد.

این رژیم چه فایده ای به همراه دارد؟

*بیماری‌های قلبی و عروقی

این رژیم به افراد کمک می کند تا عوامل موثر بر بیماری های قلبی را در خود کاهش دهند. در واقع  این رژیم به آنها کمک می کند تا قند خون و چربی بدن و همچنین سطح کلسترول موجود در بدن را کنترل نمایند

* سرطان

شاید باور این مسئله کمی سخت باشد، اما رژیم کتو تاکنون برای درمان برخی از سرطان‌ها و همچنین تاخیر در رشد تومورها مورد استفاده قرار گرفته است.

* بیماری آلزایمر

این رژیم کمک می کند تا نشانه های بیماری آلزایمر در افراد کاهش پیدا کند و روند بیماری کندتر از آن چیزی که فکر می کنید پیش برود.

* صرع

برخی از پزشکان معتقدند رژیم کتو تشنج در کودکان مبتلا به صرع را به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد داد.

* بیماری پارکینسون

تحقیقات نشان داده که رژیم کتو در بهبود نشانه‌های مرتبط با بیماری پارکینسون کاملا موثر عمل کرده است.

عوارض جانبی رژیم کتو

اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که تمایل دارید با استفاده از رژیم کتو وزن خود را کاهش دهید، باید در جریان باشید که در ابتدای این رژیم با علائم و مشکلاتی همراه خواهید بود. از طرفی هم بهتر است تمام جنبه‌های یک رژیم کاهش وزن را بشناسید که در ادامه به معرفی برخی از عوارض این رژیم نیز پرداخته‌ایم.

گرفتگی عضلات

این گرفتگی اغلب در عضلات پا اتفاق می افتد که پزشکان از آن به عنوان یکی از معمول ترین عوارض رژیم لاغری کتو یاد می کنند.

این گرفتگی در صبح زود و یا شب ها رخ می دهد. اما نکته اینجاست که این گرفتگی به شما هشدار می دهد که شما از کمبود مواد معدنی خصوصا منیزیم در بدن رنج می برید.


وارشانه رژیم ,کاهش ,پروتئین ,کربوهیدرات ,دریافت ,گرفتگی ,پروتئین بالا ,نمائید رژیم ,دریافت نمائید ,رژیم شرایطی ,جریان باشید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

برای گروه فدایی زولا وبگاه رسمی مهندس سعید اسحاق راده فروشگاه You shop آموزش نکات فنی نصب و تعمیرات تائد هر چی که بخوای